Ports gratuïts en comandes superiors a 100€

Núria Girabet és una botiga especialitzada amb 15 anys d'experiència, en la venda de regals, detalls i complements per al naixement, bateig, comunió, casament i esdeveniments especials.

A Núria Girabet, oferim també llistes de naixement, facilitant molt la tasca en el moment del naixement dels que vulguin fer-li un regal i evitant les molèsties d'haver de retornar productes repetits o emmagatzemar-los a l'armari aquells que no s'ajusten massa al seu estil .

A Núria Girabet combinem els millors productes amb les presentacions més atractives. Treballem amb les primeres marques i ens preocupem per conèixer i aconseguir els millors i més innovadors productes.

Si desitja adquirir invitacions, regals i complements per la seva boda, naixement o comunió, amb elegància, encant i personalitzats, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Assessorament professional de la nostra dissenyadora i personalitzat. I si volen venir a la botiga, demanar hora i els atendrem a la nostra part de botiga especialitzada amb disseny gràfic i esdeveniments, amb entrada per Av. del Canal, 8 (al costat mateix, després de la vidriera.)


- Horari juliol i agost: de dilluns a dissabte de 9,30 a 14h

 - Horari d'hivern: de dilluns a divendres de 9,30 a 12,30h i de 16,30 a 20h. Dissabte de 10 a 13,30h

 - Telèfon: 973 71 26 39

- Direcció: C/ Domenec Cardenal, 56 de Mollerussa

 - e-mail: nuria@nuriagirabet.com